Da var det på’n igjen

I kategori: Design|Tips|TordDesign

6 Apr 2010

Årets påskeferie er forbi og hverdagen er igjen et faktum. Hva nå?

Hverdag, busy, travel, kontor, every day, office

TRAVELT: Å starte på igjen er ikke alltid like enkelt, for ikke å si fristende.

Etter mange late dager, sene kvelder, sene morgener og det som ellers hører hjemme av kos i påsken, er det nå klart for å starte på igjen. Inspirasjonen og arbeidslysten er kanskje ikke der den burde være. Men slik er det jo som regel. Derfor gjelder å se etter det som kan få en i bedre humør. Vårens fremmarsj er kanskje den største faktoren som hjelper på. Uten tvil. Men vi har, for å hjelpe designspirer og andre inspirasjonstørste til å strekke seg ytterligere mot solen, funnet frem til en del linker med diverse innhold som kan være til inspirasjon. Ta en titt:

Det finnes så uendelig mye inspirasjon å hente rundt omkring på nettet. Ovenfor er ihvertfall noe. Vi håper det faller i smak og kan være til hjelp nå rett etter påsken.

Vi minner forøvrig om at TordDesign.no er frisk og opplagt for nye oppdrag fremover. Hva sier du til en ny nettside, en redesign, språkvask av tekster, brosjyredesign, rådgivning e.l.? Du finner mer på våre nettsider.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Om bloggen

Kommunikasjonsbloggen er en oppdatert blogg ført i pennen av TordDesign.no. Den er i hovedsak en ekstern kilde til nyttig, underholdende og kunnskapsgivende informasjon innen temaer som grafisk design, webdesign, språk, markedskommunikasjon og teknologi. Du kan forøvrig lese mer om bloggen her.