Det er et mylder av leverandører der ute som kniver om at du skal velge akkurat dem. Men hvem er best?

Mange ønsker å sette opp sin egen nettside uten innblanding av dyre byråer, noe som også er fullt forståelig. Det du da ikke kommer utenom er en leverandør av webhosting og domene. Du må ha et sted å plassere og utvikle nettsiden din.

I over 10 år med utvikling av nettsider har jeg gjort meg en del erfaringer. Jeg har testet, vært frustrert og byttet frem og tilbake mellom leverandører.

Internasjonal markedsleder GoDaddy tilbyr rimelige løsninger, men er etter min mening kompliserte og dyre i siste ende. Den norske klassikeren Domeneshop er også unødvendig dyr. Du får lite kraft for pengene. Dessuten er supporten så som så.

Min favoritt, som jeg nå har holdt ut med i godt over ti år, er One.com. Denne danske leverandøren tilbyr enkle løsninger til en særdeles rimelig pris. De har en fantastisk support på norsk/dansk og en rekke tilleggsprodukter som gjør det enkelt å komme i gang.

Her kan du komme som nybegynner eller profesjonell og få den hjelpen du trenger. Prisene starter på utrolige 17 kr i måneden. For noen hundrelapper i året og en god porsjon egeninnsats kan du altså sette opp og drive din egen nettside.

Kom i gang her og få 50,- i rabatt!

Dersom du ikke er helt sikker på hvordan du gjør det, eller rett og slett ikke har tid, sett ut jobben til TordDesign. Vi fikser til en rimelig pris.

Har du lest dette?

SEinn
NIMA Innkjøpsforum
Fluktfrekvens bounce rate