Web

WordPress er et unikt publiseringsverktøy for web. Det lar brukeren enkelt håndtere innhold (tekst, bilder, video m.m.) på en måte som i stor grad legger opp til selvstyring.

I stedet for å la en ekstern webleverandør styre nettstedet ditt, kan du selv ta kontrollen. Ikke bare er det kostnadseffektivt, men også langt mer fleksibelt og praktisk. Systemet er meget brukervennlig, og åpner for en rekke muligheter.

Populært bruksområde er blogg, men også vanlige nettsider kan dra stor nytte av dette mangfoldige verktøyet. Vi hjelper deg med å komme i gang.

Har du et nettsted du vil oppdatere og gjøre mer levende eller rett og slett ønsker deg et helt nytt? Vi tilpasser nettstedet etter en design du selv velger, og kan skreddersy pakker for service, vedlikehold og webhosting som både er lønnsomt og enkelt for deg.

Vi hjelper deg gjerne med å få ditt eget domene på nett (dittnavn.no) som du både kan ha nettstedet ditt på og få tilgang til personlige e-postadresser (navn@dittnavn.no).

Dersom du ikke ønsker WordPress, kan vi finne andre løsninger tilpasset deg og dine behov. Send oss en forespørsel, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Selv om vår spesialitet er WordPress, kan vi også hjelpe deg med andre webrelaterte prosjekter.

For eksempel kan vi utarbeide enkle nettbaserte skjemaer som fungerer som hånd i hanske med et invitasjonsprogram til et arrangement. Du vil da motta alle påmeldingene direkte i e-posten din.

Vi er dessuten åpne for å støtte med enkle og midlertidige webløsninger til profileringstiltak dersom det er behov for det.

Kontakt oss her