Markedsføring og kommunikasjon

Ønsker du å markedsføre ditt firma, arrangement eller deg som person?

Vi gir deg råd samt skriver enkle tekster basert på den målgruppen og det segmentet du som kunde ønsker å nå ut og frem til.

Denne tjenesten passer perfekt i kombinasjon med våre visuelle tjenester. Vi kan også vurdere et uferdig prosjekt som en uavhengig annenpart. Ofte kan det hjelpe at nye øyne ser på det du har jobbet med over lengre tid for å få nye ideer eller jobbe videre ut fra konstruktive tilbakemeldinger.

Tradisjonell markedsføring i form av annonser i avis og trykte medier er ikke lenger alt. Med Internett har mange nye og spennende kanaler åpnet seg, og fordelene, så vel som mulighetene, er mange.

Har du lyst til å treffe kun én bestemt målgruppe, f.eks. jenter på 20 som bor i Oslo? Da kan Facebook Ads være noe for deg. Eller kanskje du ønsker å ligge øverst i søkeresultatene i Google når man søker på «moteklær»? Da er i så fall Google AdWords tingen.

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp en kampanje i disse kanalene basert på dine preferanser og mål for markedsføringen. Målbar effekt, fleksibelt budsjett og full kontroll – fordelene er mange!

Er du eller din bedrift fortsatt en av etternølerne når det kommer til bruk av sosiale medier? Er Facebook, Twitter og Instagram ennå noe du bare har hørt om, men ikke kommet skikkelig i gang med?

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp en Facebook-/Twitter-/Instagram-konto samt gir en enkel innføring i bruken av disse mediene. Dersom du klarer å benytte disse tjenestene optimalt, ligger det en enorm mulighet for lønnsom markedskommunikasjon der.

Vi kan også hjelpe deg med å integrere sosiale medier i WordPress eller på ditt nettsted.

Vi gir deg gjerne profesjonelle råd og anbefalinger innen vårt fagområde (visuell kommunikasjon, web, markedsføring og språk).

Prosessen foregår slik at du stiller konkrete spørsmål via e-post som vi besvarer gjennom et beskrivende dokument. Dette kan være i form av en fremgangsmåte (f.eks. hvordan gjøre…) eller ren rapport med konklusjon (f.eks. en faglig vurdering av logoforslag/nettsider e.l.).

Kontakt oss her