SEinn
Lansering og samarbeid med SEinn.no
Dagens markedsføring må snus 360 grader inn i fremtiden.  Det er med stor glede vi i TordDesign kan informere om at vi har inngått samarbeid med SEinn.no. Ikke bare har vi utformet nye nettsider og tekniske løsninger for SEinn, men vi kommer nå fremover også til å tilby en mer helhetlig og fremtidsrettet form for markedsføring. SEinn spesialiserer seg på synlighet. Bli sett i Google og på Facebook med 360-graders bilder av din virksomhet, produkter og fasiliteter. La det ikke være noen tvil om hva kunden kommer til. Som et heldigitalt byrå er det med stor entusiasme vi nå tar skrittet inn i den virtuelle virkeligheten. Vi ser frem til et fruktbart samarbeid med SEinn og håper å ha deg med på reisen. Les mer om SEinn her!
Les mer
NIMA Innkjøpsforum
Stolt leverandør av digitale løsninger for NIMA Innkjøpsforum i 10 år
25. april arrangeres populære Innkjøpsforum for 20. gang i Trondheim. De siste 10 årene har TordDesign vært stolt leverandør av de digitale løsningene bak konferansen. I tillegg til et knakende godt program har grafisk utforming av brosjyre og enkel nettside for påmelding bidratt til suksessen. Da vi tok over det grafiske i 2007 måtte deltagerne fortsatt melde seg på manuelt ved å sende utfylt skjema i posten. Programmet var meget enkelt utformet uten noen grafiske elementer. Dette ble det fort satt en stopper for. De siste årene har deltagerne fått programmet digitalt i forkant med henvisning til påmelding direkte på Innkjopsforum.no. Under selve konferansen har programmet foreligget i trykt versjon. En herlig blanding av både det fysiske og digitale – til stor glede for alle. Vi vil takke NIMA Trøndelag for et meget godt samarbeid de siste årene, og ønsker lykke til med årets gjennomføring.

Kan vi bistå deg?

Skal du også arrangere en konferanse og trenger hjelp med det grafiske og digitale? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.
Les mer